Algemene voorwaarden

Het is mijn doel om je een zo goed mogelijke service te bieden en je zo duidelijk mogelijk te informeren. Vandaar deze algemene voorwaarden.

Medische gegevens:
Het onjuist of onvolledig informeren kan van invloed zijn op het resultaat van de sessie. Het is dan ook noodzakelijk dat alle informatie naar waarheid wordt doorgegeven en dat bij wijzigingen de therapeut ingelicht dient te worden.
Massage-, hypnotherapie en coaching is een aanvulling op medische zorg, geen vervanging. Een eventuele huidige medische behandeling, inclusief medicijnen, dient dan ook gewoon voortgezet te worden en alleen aangepast na adequaat overleg met een medisch bevoegde professional.
Ik ben geen arts. Vandaar dat ik geen medische diagnoses stel en geen medicijnen voorschrijf.

Vertrouwelijkheid:
Alles wat besproken wordt is vertrouwelijk, tenzij anders wordt overeengekomen. 

Garantie:
Geen enkele methode biedt garanties. Net zoals geen enkele arts, psychiater of chirurg die kan geven. Ik kan je wel garanderen dat ik mijn uiterste best doe om je te helpen het gewenste resultaat te bereiken. Een deel van het werk zal altijd bij jezelf liggen.

Afspraak afzeggen of verzetten:
Afzeggen of verzetten dient minimaal 24 uur van te voren gedaan worden, zodat ik nog ruimte kan bieden aan iemand anders. Bij te laat komen (vanaf 15 minuten) of helemaal niet verschijnen op de afspraak kan de sessie volledig in rekening worden gebracht.

>