GRATIS

Aanmelden voor een challenge

 

Download hier jouw gratis e-book met 25 tips & tools om beter om te kunnen gaan met stress.
Wanneer jijzelf de regie weer hebt, wordt jouw leven een stuk lichter en leuker. Dit e-book helpt je op weg. 

Wat cliënten over mij zeggen

testimonials

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Goed afgestemd

Al jaren kom ik regelmatig bij Heleen, van het begin af aan heb ik het gevoel dat ik welkom ben met alles. Alles mag er zijn en elke keer ben ik blij dat ik ben geweest. Vind ook dat het steeds prettiger wordt en goed is afgestemd op wat ik nodig heb.

Ruud

Het stroomt weer

Het is steeds weer een hele fijne ervaring om bij Heleen te zijn. Dit keer gingen we aan de slag met hypnose, helemaal niks engs aan. Je gaat terug naar een ervaring die niet fijn is en zij laat je het een ander gevoel geven. Dat je het achter je kan laten en er met mooiere gevoelens naar kan kijken. Ook al het praten met haar helpt erg goed. Een fijn luisterend oor en ook een hele fijne / positieve kijk op dingen / het leven. En afgesloten met een massage. Dat was ook weer zo heerlijk. Als mijn lichaam weer gaat stromen is dat zo super. Aanraking is zo goed voor de mens!!

Anna

Hoogtevrees

De hypnotherapie, heeft mij heel erg geholpen, om persoonlijke dingen te verwerken!!
En voor mijn gezondheid en om af te vallen!!!!
Ik moet nog naar Rotterdam, naar de Euromast, als het zover is stuur ik je bericht Heleen (Hoogtevrees)
Lieve groetjes

A.R.

Aandacht en rust

Tot rust komen, weinig gedachten.
Aandacht gericht op het lichaam.

Anna

Opruimen en onderhoud

Door omstandigheden was het nodig om weer op te ruimen en onderhoud te plegen op het energetisch niveau. Ik wilde nu graag een vrouw als therapeute, want wij vrouwen zijn toch duidelijk anders dan mannen. En wat ben ik blij dat ik bij Heleen terecht gekomen ben. Zij levert maatwerk door verschillende therapieën in te zetten, geweldig!
In haar behandelkamer ben je in een andere wereld waar je heel gemakkelijk tot jezelf komt. Heleen is de eerste die ook het verdriet en de pijn uit het verleden op een liefdevolle manier durft aan te raken. Daarnaast laat ze mij ook voelen waar mijn kracht zit. Balans vinden, dat is waar het volgens mij om gaat. En samen met Heleen gaat dat zeker lukken.

Jade

Het beste cadeau

Het beste cadeau dat je jezelf kunt geven is een massage van Heleen.
Wat een weldaad voor lichaam en geest! Bovendien is Heleen een bijzonder fijn mens.
Aanrader dus!

Jeanette

Energiek & rustig

Een massage bij Heleen is naast ontzettend effectief (ik kwam vrij snel van mijn tennisarm af, na maanden sukkelen) een geweldig cadeau voor jezelf. Heleen is professioneel en warm tegelijk. Een heerlijke massage waarna je energiek EN rustig weer de deur uitloopt. Het feit dat Heleen diverse methodes beheerst is ook een enorme plus. Aanrader!

Heleen W.

Sport en passie

Wanneer je vanuit een passie sport zit je regelmatig in een flow en je voelt je vitaal . Het gevoel komt vanuit een drive en past bij wie ik ben.
Wanneer je vanuit je sport net niet het mentale doel gehaald kan worden kan dat gaan frustreren.
Ik had bij Heleen al eens een hypnose sessie gedaan, dus mijn vraag aan haar was of zij mij op sportgebied verder kon helpen. En dat kon ze gelukkig.
Wat hypnose voor mij gebracht heeft is een mentale mindset en voornamelijk rust in mijn hoofd en doelstelling. Net even een ander manier van denken een mentale fine-tuning.

C.H.

Dit gun ik iedereen

Dit gun ik echt iedereen. Dat is wat ik altijd denk als ik bij Heleen ben geweest. Zij voelt feilloos aan wat nodig is om lichaam en geest weer in balans en tot rust te brengen.

Diane

Luisteren, neemt de tijd en vooral heel kundig

Ik ben rijinstructeur en ben via een leerling bij Heleen terecht gekomen omdat ik veel last van mijn schouders heb. Na een paar behandelingen gaat het goed. Heleen luistert goed naar haar patiënten neemt de tijd maar is vooral heel erg kundig. Kortom een hele goede massagetherapeut.

Danny

Het houdt je op de been

Wat massage met je doet? Het ontspant, laat je weer tot jezelf komen, maakt je bewust van het feit dat je zelf keuzes kunt maken, geeft een heerlijk ontspannen gevoel, is weldadig voor je spieren, brengt denken en doen weer in evenwicht, ik durf zelfs te zeggen dat het je op de been houdt en tot slot............. je slaapt heerlijk na een avondmassage!

Mieke

Een weldaad voor lijf en geest

Wat anderen eerder meestal niet lukte, lukt Heleen doorgaans wel: het loskrijgen van de spieren in mijn schouders en nek.
Heleen is sterk, heeft diverse behandelmethoden in de aanbieding, creëert een relaxte sfeer in de massageruimte en ze neemt de tijd. Bovendien is het ook altijd weer gezellig.
Een weldaad voor lijf en geest zodoende! Ik raad iedereen een bezoekje aan Heleen Berends aan.

Gerlinde

Een cadeau voor jezelf of een dierbare

Na de opening van het zorgcentrum in Zaltbommel ben ik in contact gekomen met Heleen.
Ik had pijnlijke ellebogen, slapende handen. De reguliere zorg (fysio) had daar niet een goed antwoord op. Heleen is echter verder gaan zoeken naar dieperliggende oorzaken. Dat resulteerde in fijne opbouwende gesprekken met daarna een diepe ontspannende massage. Het werken vanuit lichaam en geest heeft mij weer verder geholpen. En hoewel de klachten sterk verminderd zijn, blijven het kwetsbare plekken. ‘Een mooi signaal van je lichaam’ vindt Heleen, waarmee ik nu iets kan doen.
Maar bovenal is een massage van Heleen een echt cadeautje.
Een cadeau voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is.

Marika

Angst voor harde geluiden

Vorige week was ik bij Heleen voor een hypnosesessie om van mijn overmatige angst voor alles wat kan knallen af te komen. Of het in de praktijk geslaagd is, moet nog blijken (het heeft nog niet ge-onweerd), maar aan de aandacht van Heleen zal het zeker niet liggen. Met haar warme rustige stem en rustige achtergrondmuziekje brengt ze je (gelegen in een relaxte stoel) in no time in een zeer ontspannen staat. Je zegt of doet niets waar je zelf niet achter staat. Ik vond het een verrassende, prettige ervaring bij een kundige en liefdevolle hypnotherapeut! Alles mag en alles kan bij Heleen, zonder oordeel, dank je wel.

M. van A.

Fysiek en energetisch helend

Een massage bij Heleen is een bijzondere ervaring. Ze weet haar fijn de vinger(s) op de zere plek te leggen. Niet alleen fysiek maar vooral ook energetisch. Niet altijd prettig, wel altijd helend.

M.A.B.

Top massage

Vele massages in mijn leven al gehad maar sinds ik bij Heleen kom weet ik wat een top massage is. Ze luistert naar je wensen en past haar massage aan naar de omstandigheden. Grote variatie in technieken die ze beheerst. Aanrader voor eenieder.

Jeroen

Rustig en vakkundig

Zo gauw je de praktijkruimte van Heleen binnengaat voel je al ontspanning. Door haar rustige en vakkundige behandelingen, weet je waardoor je steeds bij haar terugkomt.

Elly

Gun het jezelf

Ik dacht direct na de eerste massage van Heleen: 'Dit zou iedere ondernemer, of ander hardwerkend mens, zichzelf moeten gunnen iedere week.' Wat een heerlijke, totale ontspanning van lichaam en geest!

Monique

Blij verrast

Ik ben bij Heleen geweest voor een behandeling aan mijn heup. Deze schoot regelmatig volledig op slot en ik heb hier al bijna heel mijn leven klachten aan. Zowel de huisarts als de fysiotherapeut kon mij hier niet mee verder helpen.
Ik ben toen uiteindelijk bij Heleen terecht gekomen voor een behandeling. Ik wist totaal niet wat ik ervan kon verwachten, maar ik was uiteindelijk alleen maar blij verrast. We begonnen de behandeling met een verhelderend gesprek, waarin ze zag wat mijn probleem was. Tijdens de behandeling ontspande mijn lichaam volledig en gaf ze ook aan wat voor oefeningen ik thuis kon doen.
Na de behandeling voelde alles een stuk beter aan in mijn heup, sterker maar toch ook een stuk losser. Het prettigste vond ik dat Heleen vooral heel erg de tijd voor me nam en aandachtig naar me luisterde. Ze liet hiermee vooral zien dat ze echt haar best deed om mij te helpen met mijn probleem.

Kevin

Zeer tevreden

Omdat ik steeds opnieuw last kreeg van mijn schouders op verschillende plaatsen zat ik er over te denken om naar een fysio te gaan. De pijn hield maar niet op wanneer ik steeds weer ging sporten en ik moest me tijdens mijn trainingen ook inhouden. Toen raadde mijn ouders me aan om naar Heleen te gaan. Gelukkig is het over, na twee behandelingen komt de pijn al niet meer terug en kan ik weer doen wat ik deed. De behandeling zelf kan soms best pijnlijk zijn omdat precies de juiste plekken gemasseerd worden, maar het is zeker meer dan de moeite waard! Naast de hulp die ze geeft is Heleen een erg aardige vrouw en je kan er goed mee praten/lachen.
Ik ben zeer tevreden.

M.B.

Magische handen

Je hebt ‘Magische Handen' en vanuit je oprechte, spirituele, persoonlijke en deskundige benadering heb je mij steeds weer een stoot energie gegeven. Ook de rustige sfeer, de warme tafel, de oosterse muziek en de gezond houdende thee zijn steeds een weldaad voor me! Je gaat me nog vaker zien en ik zal het iedereen aanbevelen die zichzelf iets fijns gunt.

Marcel

Een wereldvrouw

Sinds een paar jaar kom ik al bij je voor massages, dit zijn voor mij de momenten om echt even helemaal naar mezelf te keren en weer even helemaal te ontspannen, weg van alle stress en spanning uit het dagelijks leven. Wat heb ik mij dankzij jou kunnen ontwikkelen de laatste jaren. Jaren geleden toen ik geen andere hulp wilde zoeken maar alleen de gesprekken met jou accepteerde, heb jij mij op een manier begeleid waardoor ik weer in mijzelf ging geloven en de zogenaamde bloemknop weer open ging staan en ging bloeien. Jij hebt je daarin volledig op mij afgestemd en straalt een enorme rust en vertrouwen uit wat ik als erg prettig heb ervaren. Bij verschillende tegenslagen heb jij geprobeerd mij andere inzichten te geven en anders te denken en ja dat is je gelukt. Ik zal niet zeggen dat ik er al ben, maar ik kom er wel!
Ondertussen blijf jij in mijn ogen een wereldvrouw, ik heb ontzettend veel respect voor je, want wat ben jij een geweldig persoon!

Hanna

Ik heb genoten!

Ik heb genoten van de heerlijke massage bij Heleen. Een fijne en rustige omgeving en een in de mens geïnteresseerde massagetherapeut.

Jeanne

Blokkades weg, sterker en oorzaak achter mij gelaten

I.v.m. aanhoudende hoofdpijn werd ik doorverwezen naar Heleen. Door oprecht naar je te luisteren en de verschillende technieken die Heleen gebruikt, voelde ik me na 1 keer al zoveel gelukkiger. De pijn was weg, ik zat veel beter in mijn vel en had veel meer energie. Terecht dat het massagetherapie wordt genoemd want niet alleen mijn blokkades waren weg, ik voelde me sterker en heb de oorzaak van de pijn achter me gelaten.

Gitta

Mijn doelen zijn behaald!

Eind augustus was ik er helemaal klaar mee. Ik zou in september starten met een nieuwe baan en om daar goed voor de dag te komen, wilde ik 2 nieuwe broeken kopen. Wat een teleurstelling was dat. Wéér moest ik een maatje groter pakken. Na een telefonisch gesprek met Heleen over mijn "wensen", besloten we om een maagband te plaatsen onder hypnose.

Ik vond dit super spannend, want ik had nog nooit zoiets gedaan. Dat maakte niet uit, ik was bereid om voor iets nieuws te gaan.

De eerste sessie stond gepland op 2 september. Heleen stelde veel vragen en vertelde ook veel. Ze stelde me gerust en gaf me vertrouwen. Deze sessie was voor mij ietwat onwennig en emotioneel. Het gaf me wel een krachtig gevoel en met vertrouwen ging ik weer naar huis. Nu moest ik het zelf gaan doen. Elke avond luisterde ik naar een audio en na een week was de volgende afspraak. Ik had mijn best gedaan en er was al veel veranderd in mijn eetpatroon. Toch vond ik het lastig om voor te stellen dat er al resultaat zou zijn. -1,7 kg in 1 week. Dit gaf mij een super boost om verder te gaan. Het doel dat we stelden, was om onder de 100kg te komen; 99 kg wegen dus.

28 oktober de 3e afspraak. Ik merkte dat mijn broeken losser zaten en mijn riem al een paar gaatjes strakker kon. Verder merkte ik er nog niet veel van. Wat ik wel merkte was dat mijn hele eetpatroon anders is. Sinds de start heb ik helemaal geen chips, chocolade, snoep en frisdrank meer gegeten en gedronken. Ook eet ik nog maar een klein gedeelte van wat ik voorheen at. Genoeg is genoeg en dan kan ik de rest laten staan. Het is een bizarre gewaarwording maar het voelt zo goed. Het mooiste is dat ik er geen eens moeite voor hoef te doen. Weer op de weegschaal: -7,4 kg in 8 weken. Dit gaat de goede kant op! Voor mij is -10 kg al een eerste echte mijlpaal. Daar ben ik bijna. Het gaat allemaal niet snel, maar het is en voelt goed zo. Het werd december en normaal gesproken zouden de pepernoten al lang in huis zijn. Dit zijn van die dingen die ik normaal echt niet kan weerstaan. Op 5 december kwam een neefje een pepernoot aan mij geven. Ik had hem vast en bedacht me dat dit de eerste is die ik in mijn hand had dit jaar. Deze zou ik nu in mijn mond kunnen stoppen, maar had ik er écht zin in? Nee, niet per se. Ik gaf de pepernoot weer terug en voelde me best een beetje trots. Er zijn ook wel momenten dat het zwaar(der) is en dat ik wel een koekje of wat dan ook eet. Het verschil met voorheen is dat er nu een rem op zit. 1 is ook genoeg. 9 december was de 4e en tevens (voorlopig) laatste afspraak met Heleen. Hoewel ik weet dat er echt wel iets veranderd is, blijft het toch weer spannend om op de weegschaal te gaan staan. BAM!!! -12,3 kg!!! Dit is zo’n grote motivatie om verder te gaan en om vol te houden. Voorlopig was dit de laatste afspraak, maar ik weet zeker dat ik Heleen in de toekomst weer ga zien. Wat ook superfijn is, is dat ik haar altijd mag appen met vragen of tips. Of om gewoon even te laten weten hoe het gaat. Alles draait nu om het stellen van doelen. Mijn eerste doelen zijn behaald. De volgende is om 2020 af te sluiten met -15 kg. Daarna door naar -19 kg, want dat is het doel dat ik als eerste met Heleen heb gemaakt. Die ga ik zeker halen, zonder twijfel.

Heleen, dank je wel voor je warme, liefdevolle en persoonlijke begeleiding. Je hebt me zo veel geleerd en wijsheden bijgebracht; Die neem ik de rest van mijn leven mee.

Marloes

Thuis komen bij jezelf

Een massage bij Heleen Berends is een cadeau aan jezelf. Ze laat je thuiskomen in je lijf op een manier die bij jou past. Haar behandelingen geven je altijd iets extra's om mee naar huis te nemen en te koesteren. Luister naar haar handen en wijsheid en kom thuis bij jezelf.

Nathalie

Ontspanning en zelfkennis

Heleen Berends massagetherapie is niet alleen een ervaring wat betreft ontspanning voor het lichaam maar ook zeker een ervaring op het gebied van zelfkennis. Ze geeft niet alleen aandacht aan het lichaam maar leert je ook naar jezelf kijken en geeft goede adviezen in haar gesprekken. Ik ben al meerdere malen bij haar geweest en iedere keer is het een heerlijke ervaring, echt om van te genieten en zeker aan te raden!

Emma

Massage en gesprek

Niet alleen door de massagetherapie, maar in combinatie met de goede gesprekken heb ik een aantal zaken in het leven los kunnen laten en heeft Heleen mij nog een paar goede tips gegeven. Heel fijn, ga zo door!

Wim

Ontspannend en pijn verlichtend

Erg ontspannend, klantvriendelijk, neemt de tijd, geeft advies, en het is pijn verlichtend bij blessures.

Cindy

Alle tijd

Heleen neemt de tijd voor je, en dat vind ik in deze tijd waarin mensen steeds minder de tijd nemen voor iets of iemand een kracht. Eerst even bijpraten en dan op de massagetafel. Een rustig muziekje op de achtergrond, geuren van verschillende etherische oliën en de vaardige handen van Heleen doen je even alles vergeten en alleen ervaren wat op dat moment is in jou en waar eventuele blokkades zitten. Na de massage nog even een glaasje water en dan heerlijk ontspannen de deur uit.

Annelies

Ook als je zwanger bent een aanrader!

Een momentje van rust en bezinning bij Heleen met haar geweldige handen! Ook als je zwanger bent een aanrader!!!

Daphne

Highly recommended for relaxation and pain relief

Heleen’s massages are wonderful and she really gets deep into some painful places to provide a lot of relief. It is enjoyable to talk with her and she is very knowledgeable about the origins of muscle pain and how to treat what is bothering you. Her office is very relaxing and she’s a caring person. I have had a lot of experience with massage therapists in the U.S. and Europe and can highly recommend Heleen for both relaxation massage, and for pain relief

Lisa

Aandacht, humor en professionaliteit

In de 'boskamer' van Heleen wordt gewerkt met liefdevolle aandacht, humor en professionaliteit. Die combinatie maakt dat ontspannen vanzelf gaat en je na een uur weer opgeladen bent.
Een absolute aanrader deze vrouw met een diversiteit aan massagetechnieken.
Door dit samenspel van prettige dingen raakt ze mij in ieder geval voorlopig niet kwijt.

Alya

Een kadootje aan jezelf

Liefdevol, warm, zacht met aandacht.
Veilig.
Moederlijk.
Gewoon een kadootje aan jezelf.

Caroline

Afgestemd op mijn doel

Een massage bij Heleen is een echte aanrader. Je voelt dat Heleen veel verschillende technieken beheerst en veel ervaring heeft. Afhankelijk van mijn doel, zoals bijvoorbeeld spierpijn verlichten, ontspanning, ondersteuning bij een detox, wordt de massage aangepast. Fijne ruimte, goede prijs kwaliteitverhouding en gewoon even heerlijk goed voor jezelf zorgen!

Esther

Een ware traktatie

Een massage bij Heleen is een ware traktatie: heerlijk de tijd nemend, verfrissend, versterkend, ontspannend, verkwikkend.

M.G.

De vogels fluiten weer!

Al verschillende jaren laat ik me verwennen door de professionele, krachtige en liefdevolle handen van Heleen. Haar persoonlijke aandacht en betrokkenheid, bij jou als mens, maakt dat het een kleine stap is naar een hypnosesessie.
Vol vertrouwen liet ik me door haar stem ontspannen, verdwijnen in mezelf en voorzichtig een kijkje nemen in het onderbewuste.
Niets is vreemd, alles voelt heel veilig. En terwijl je met geen mogelijkheid je ogen zou kunnen openen, ben je toch ‘gewoon aanwezig’.
Je staat open om in de krochten van je ziel rond te dwalen aan de veilige hand van Heleen.
Het heeft me veel gebracht. Ik was van plan antidepressiva te verhogen, omdat ik al meer dan een week alleen maar ‘dode vogeltjes’ zag.
Het inleidend gesprek, voor de hypnose, gaf al ruimte en licht. Na de hypnose was het alleen maar helderder en voelde het veel beter. Natuurlijk moet alles nog verder indalen.
Maar nu, na ruim een week, wandel ik mijn dagelijkse ronde weer volop in de zon met fluitende vogels om me heen!

T. S.

Aandacht, tijd en ruimte

De massages van Heleen zijn altijd afgestemd op de persoon en op het moment. Er is veel aandacht, tijd en ruimte. Een massage van Heleen is pure verwennerij voor je lichaam en geest.

Ingrid

In balans en sterker dan ooit tevoren!

Op een kruispunt in mijn leven, fysieke klachten, volledig uit balans en geen energie, onrustig met daarnaast veel vragen, kwam Heleen op mijn pad. Ik ben in alle opzichten terecht gekomen in een bijzonder "warm en aangenaam bad".
Wanneer je haar kamer binnenkomt is het voelbaar, de sfeer, de warmte, alles straalt liefde uit, daarin schieten woorden absoluut te kort.
Ik heb me tijdens en vooral na de gesprekken en behandelingen afgevraagd, wat is er nu eigenlijk gebeurd maar ik kwam tot de conclusie dat ik dat beter los kon laten. Het laat zich namelijk niet in woorden of gedachten vangen!
Inzichten gekregen, blokkades opgelost, antwoorden gevonden, energie gekregen, kortom: in balans en in evenwicht en sterker dan ooit tevoren!
Dank Heleen! Jij mag met recht trots zijn op je praktijk, in de diepste betekenis van het woord!

Marion

Geen luxe maar onderhoud

Als moeder van jonge kinderen en eigenaar van een bedrijf vraag ik soms veel van mezelf. Het is dan ook een verademing om me regelmatig te laten masseren door Heleen. Ik vind het diep ontspannend hoe ze masseert en ik kom vaak tot een hele diepe rust na de behandeling. Heleen heeft een prettige en warme manier van behandelen. Ik kan het iedereen aanraden die veel “op het bordje” heeft liggen. In het begin vond ik het erg luxe, nu zie ik het als onderhoud wat maakt dat ik goed blijf functioneren.

Liesbeth

Gestopt met nagelbijten

Als jarenlange nagelbijter was ik op zoek naar een goede manier om er definitief mee te stoppen. Op de website van Heleen kwam ik informatie tegen over hypnose. Mijn 1e afspraak vond ik spannend, maar Heleen nam alle tijd om me op mijn gemak te stellen. Na afloop was ik heel enthousiast en energiek, de hypnose geeft je een heel fijn gevoel en is totaal niet zoals je het op tv ziet bijvoorbeeld. De week erna heeft Heleen me regelmatig geappt om te vragen hoe het ging en tips gegeven. De 2e afspraak was ook erg bijzonder, door haar rust en veelzijdigheid weet Heleen heel goed hoe ze je kan helpen. Ik heb naast het nagelbijten waar ik mee gestopt ben, nog veel meer geleerd van de sessies. Het heeft me veel meer inzichten gebracht dan ik van tevoren had kunnen bedenken!

Henriëtte

Professionele aanpak en persoonlijke aandacht

De kracht van Heleen is persoonlijke aandacht! Of je nou komt voor een ontspanningsmassage, of juist een massage voor een blessure, haar professionele aanpak en persoonlijke aandacht voor de klant maken dat je met meer ruimte in je hoofd en lijf weer naar huis gaat. En dat is nou net dat kleine beetje meer.

Sheila

Spanning verdwijnt als sneeuw voor de zon

Onder Heleen haar handen verdwijnt opgebouwde spanning als sneeuw voor de zon en komen lichaam en geest weer in balans. Met veel kunde en toewijding past ze een scala aan technieken toe. Het is een krachtige (en prachtige) reset van het stress systeem. De massagetherapie in combinatie met haar goede adviezen maken het mogelijk om daarna alles vanuit een andere invalshoek en met nieuwe energie te benaderen.

Els

Meer dan een massage

Persoonlijke aandacht, meer dan alleen een massage. Een ervaring waarin ik mijn geest en mijn lichaam beter ben gaan begrijpen. Heleen voelt feilloos aan welk deel van het lichaam meer aandacht vraagt en gaat daar vervolgens ook over in gesprek. Na de massage voel ik mij zo licht als een veertje en ben ik in een totale staat van ontspanning. Mocht Heleen nog adviezen hebben dan schroomt zij niet om hier even wat dieper op in te gaan. Dit maakt Heleen uniek! Een complete behandeling waar je de aandacht krijgt die je verdient!

Saskia

Hoe zou jouw leven eruit zien

wanneer jij de regie weer in handen hebt?

Doel 2

Een ontspannen lichaam dat bruist van energie

Doel 1

Rust in je hoofd

Doel 3

Een warm hart voor jezelf en je medemens

Download nu gratis jouw e-book en word een expert in stress

Het boek staat vol leuke tips & tools die jou op weg kunnen helpen. Lees het door, probeer uit en kijk wat bij jouw past en voor jou werkt.

>